Logo keepersscholen


Keepersschool Noord-Holland

Welkom

Welkom bij keepersscholen.nl regio Noord-Holland.

Keepersscholen.nl is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De doelstelling van Keepersscholen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-niveau moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur, NEC en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Bij Keepersscholen.nl staat kwaliteit voorop!

Speerpunten van Keepersscholen.nl Regio Noord-Holland zijn:

- Maximale groepsgrootte van 6.
- Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, op keeperstechnisch, fysiek en mentaal gebied
- Training op maat, je traint op jouw niveau
- Ondersteunt door professionele video-analyse
- Optimale leeromgeving, fouten maken is noodzakelijk om te leren


In het techniekgedeelte van de scholen, staat ’het aanvallen van de bal’ centraal. Simpelweg betekend dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod. Ik hoop jullie snel te mogen begroeten bij onze locatie!

Welkom
Bent u benieuwd hoe de trainingen er aan toe gaan? Kom dan een keer langs voor een proefles! Stuur dan de naam, leeftijd en club van de deelnemer naar keepersschoolcentraal@gmail.com of stuur een berichtje naar 06-45825427.

Ik hoop jullie snel te mogen zien op onze prachtige velden bij VV de Blokkers in Hoorn!

Met sportieve groet,

Edwin Keizer
Hoofdtrainer en schoolhouder keepersscholen.nl regio Noord-Holland

Welkom