Logo keepersscholen


Algemeen

Beste Keeper/ Keepster/ouders,

Welkom op de vernieuwde site van Keepersscholen.nl!

Op deze site kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om een betere keeper te worden.

We hopen natuurlijk dat je lid wordt van een van onze scholen, verspreid over heel Nederland. Wellicht wordt je later net zo goed als b.v. Michel Vorm. Ook hij heeft meer dan 10 jaar volgens de Pro Goal Methode getraind. Ook een aantal andere keepers die binnen de Pro Goal Methode opgeleid zijn hebben het betaald voetbal of zelfs het Nederlands Elftal gehaald.Steeds meer keepers worden binnen onze scholen gescout door B.V.O.´s. De school in Beek heeft zelfs een samenwerkingsverband met NEC Nijmegen.

Keepersscholen.nl is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 12 trainingen. De kosten voor de cursussen dienen vooraf betaald te worden. De kosten voor de starterscursus bedraagt € 225,-. De kosten voor alle volgende cursussen van 12 trainingen bedragen € 185,- respectievelijk € 225,- naar gelang je keuze van het vervolgpakket. De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn per locatie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 6 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau, meedoen!

Maarten Arts
Een fantastisch Uhlsport kledingpakket
Als deelnemer aan Keepersscholen.nl krijg je een fantastisch kledingpakket van hoofdsponsor Uhlsport t.w.v. € 140,- kado. Het starterspakket bestaat uit; een sweatshirt met opdruk, lange keepersbroek, handschoenen, bal, de DVD Keeperstraining Compleet van Maarten Arts. Bij de vervolgcursus van € 185,- krijg je een paar handschoenen t.w.v. € 50,- kado en bij de vervolgcursus van € 225,- krijg je een vervolgpakket t.w.v. € 140,- kado. Dit vervolgpakket is elke cursus wisselend van samenstelling en zo kun je dus een complete keepersuitrusting bij elkaar krijgen! Je kunt je keuze kenbaar maken via het inschrijfformulier. Deze uniforme kledinglijn zorgt voor een mooie professionele uitstraling van de Keepersschool!

Deelnemers hebben een streepje voor!
De deelnemers aan de cursussen van Keepersscholen.nl krijgen nog meer voordelen en activiteiten aangeboden. Zo kun je bv. tijdens de cursus Uhlsport artikelen kopen met 20% korting op de tòch al scherpe catalogustarieven. Ook de Pro Goal keeperskampen in Oosterbeek (Nederland) en het winter trainingskamp in Zuid Europe(in het verleden o.a. Barcelona, Valencia en Benfica) zijn extra aantrekkelijk voor de deelnemers aan de scholen.

Indeling
Per school wordt bekeken hoe deelnemers die al vaker aan een cursus hebben meegedeeld, ingedeeld worden. Het is niet per definitie zo dat deelnemers die vaker geweest zijn ook in de 'elite-groep' komen. De hoofdtrainer van elke school bepaalt de indeling en is verantwoordelijk voor de keuze. Uiteraard wordt de keuze naar de ouders gecommuniceerd.

Doelstelling
De doelstelling van Keepersscholen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-nivo moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO´s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur, Vitesse, NEC Nijmegen en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Bij Keepersscholen.nl staat kwaliteit voorop
We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers op prima lokaties in heel Nederland en Belgïe. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer. Elke school staat onder leiding van trainers die jarenlang met mij hebben samengewerkt en zodoende uitstekend in staat zijn mijn trainings-filosofie tot in de details uit te dragen!

In het techniekgedeelte van de scholen, staat 'het aanvallen van de bal' centraal. Simpelweg betekent dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

Ik wens je veel plezier op deze site en tijdens de trainingen en de andere activiteiten van de Keepersscholen.nl!

Met vriendelijke groet,


Maarten Arts,
Oprichter Keepersscholen.nl
Head Goalkeeping Wadi Degla, ex-keeperstrainer Nationale Elftal Saoedi-Arabië, ex-keeperstrainer van o.a. FC Utrecht en NEC.