Logo keepersscholen


Trainerscursussen

Trainerscursus
De afgelopen jaren heeft Maarten Arts bij verschillende clubs en voetbalbonden in binnen- en buitenland zijn Pro Goal Methode gedemonstreerd in theorie en praktijk. Arts was o.a. werkzaam bij FC Utrecht, Lierse SK en het Nationale Elftal van Saoedi-Arabië dat onder leiding stond van Frank Rijkaard. Nadat hij onlangs terugkwam na zijn werkzaamheden als Head Goalkeeping bij Al Wahda in Abu Dhabi, startte hij zijn eigen Goalkeeping Consultancy: MAGC.

Op gezette tijden zal Arts trainersclinics verzorgen. Tijdens deze clinics wordt de Pro Goal Methode gepresenteerd in theorie en praktijk. In de theorieblokken komen o.a. het aanvallen van de bal, de wedstrijdanalyse en de organisatie van spelhervattingen aan bod. Ook zullen aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de belangrijkste aspecten van het keepersvak aan bod komen. In de praktijkblokken zal Arts de technische en tactische aspecten van zijn methode, zoals hij die zelf ook hanteert, demonstreren met 2 seniorenkeepers. Gedurende het 2e deel van de cursus wordt er met 4 jeugdkeepers gewerkt en wordt o.a. de organisatie van spelhervattingen verdedigend besproken, hetgeen de cursus ook zeer interessant maakt voor (groeps)trainers.

Basiscursus
Aan de cursus kunnen keeperstrainers, trainers, begeleiders en seniorenkeepers vanaf 17 jaar deelnemen. De deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat en een werkmap.

In de toekomst kunnen alleen trainers die in het bezit zijn van het Pro Goal certificaat nog meewerken aan de verschillende keepersdagen en -kampen in binnen- en buitenland. Ook trainers die groepstrainer willen worden bij een van de vele locaties van Keepersscholen.nl moeten in het bezit zijn van het Pro Goal certificaat.

PRO GOAL TRAINERSCURSUS BLOKKER - KEEPERSTRAINER BASIS
Locatie: vv de Blokkers in Blokker
Adres: Gildenweg 23A, 1695 GD Blokker
Data: vrijdag 6 en vrijdag 13 april 2018

Het programma voor de avonden ziet er als volgt uit:

18.30 - 19.00 uur: ontvangst
19.00 - 20.15 uur: theorie Pro Goal Methode
20.30 - 21.30 uur: praktijk met 2 senioren keepers
21.45 - 22.30 uur: wedstrijdanalyse/tactiek
22.30 - 23.00 uur: theorie/vragenronde
23.00 uur: uitreiken certificaten (2e avond)

Deelname aan deze clinic kost € 89,- (incl. consumptie, werkmap en certificaat).

Inschrijven
Schrijf je in via de volgende link inschrijven PRO GOAL trainerscursus.

Aanvullende informatie
Voor aanvullende informatie stuur je een e-mail naar info@progoal.nl